Rank: Fondator Country : Browser : Bara warn : Sex-ul : Zodiac : Zodiac chinezesc : Mesaje : 852 Puncte Obtinute : 102297 Reputatie : 0 Data de inscriere : 21/05/2011 Varsta : 31 Localizare : Romania, Giurgiu
| Subiect: Model Cerere Un-Ban Sam 21 Mai - 15:17:55 |
|
| La subject puneti: Cerere unban <numele vostru>
Nickul cu care jucam cand am luat ban: Player Ora si data: 23 Iulie in jurul orei 13:22 (cat mai exact posibil) Adminul care mi-a dat ban: daca-l stiti, daca nu scrieti macar ce admini erau pe server. Ip-ul meu: 89.22.22.123 Argumente: Am luat ban pt. ca am injurat promit ca nu se va mai repeta // Am luat ban pt. ca adminul X considera ca jucam cu coduri iar eu nu jucam cu coduri.
Cererile care nu vor avea acest format nu vor fi luate in considerare!
Un sfat: Cand cereti unban, nu injurati adminul care v-a dat ban, de fapt tineti-va nervii, si nu injurati pe nimeni. Oricine poate face o greseala, si injurand nu veti rezolva nimic. Oricine va injura va ramane cu banul, si cererea va fi respinsa, chiar daca are dreptate. Nici unul dintre admini nu va sta sa analizeze cazul unuia care nu are bun simt, si injura cum ii vine la gura pentru ca se simte nedreptatit. De aceea avem forumul, sa rezolvam aici problemele voastre, dar cine va arata lipsa de respect, va fi tratat cum merita. Daca vrei sa fii respectat, arata si tu respect la randul tau.
REGULAMENT UNBAN ... citeste ce poti face
1. Faci cerere unban si daca nimeni nu posteaza dovada primesti unban
2. Daca ai gresit si iti doresti unban , fa o cerere si sigur o sa hotaram ce este mai bine pentru tine
3. Daca nu te ti de promisiuni primesti ban permanent fara nici un fel de scuza
.
.
.
|
|