Suntem Foarte Bucurosi Sa Te Avem Alaturi De Noi Si Privim Increzatori Intr-o Colaborare Excelenta. Echipa BlaCk GaMeS eXtReMe Iti Ureaza Bun Venit Si Iti Doreste Mult Succes In Continuare !

 Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui GMsti

Pentru A Intra Pe Forum Trebuie Mai Intai Sa Te INREGISTREZI !
Suntem Foarte Bucurosi Sa Te Avem Alaturi De Noi Si Privim Increzatori Intr-o Colaborare Excelenta. Echipa BlaCk GaMeS eXtReMe Iti Ureaza Bun Venit Si Iti Doreste Mult Succes In Continuare !

 Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui GMsti

Pentru A Intra Pe Forum Trebuie Mai Intai Sa Te INREGISTREZI !
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.



 
AcasaBlaCk-ZoNeUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
BlaCk cRysSs
 Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui Icon_user_offline
Fondator
BlaCk cRysSs


Rank: Fondator
Country Country :  Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui Romani10
Browser :  Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui Firefo11
Bara warn :  Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui 111010
Sex-ul : masculin
Zodiac : Fecioara
Zodiac chinezesc : Cocos
Mesaje : 852
Puncte Obtinute : 102297
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/05/2011
Varsta : 31
Localizare : Romania, Giurgiu
 Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui Empty
MesajSubiect: Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui  Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui Icon_minitimeLun 23 Mai - 2:15:13

Timp de preparare:
2 ore (complexitate ridicata)

Ingrediente:
1 pulpa superioara de curcan 1,2-1,5 kg;
150 g carnat afumat;
2 pahare de vin;
1 dovleac;
1-2 gutui;
1 morcov;
2 ardei grasi;
1 peperoni;
1/2 ceapa rosie;
1 rosie
5-6 catei de usturoi; cateva fire de marar, patrunjel, spanac;
4-5 foi de dafin;
1 lingura ketchup;
4-5 linguri ulei;
2-3 linguri ulei de masline;
sare, piper, cimbru, curry, paprika.

Mod de preparare:
Spalati
si stergeti pulpa, condimentati-o bine cu piper, cimbru, paprika,
ungeti-o cu ketchup, uleiul de masline si puneti-o la prajit in ulei,
intr-o tigaie antiaderenta, cate 4-5 minute pe fiecare parte.
Intre
timp taiati dovleacul in felii de 7-8 cm si curatati fiecare felie de
coaja cu un satar (vezi video), apoi taiati dovleacul in bastonase sau
cubulete, indepartand semintele. Taiati gutuile, indepartati cotorul si
taiati-le ca si dovleacul. Condimentati dovleacul si gutuile cu piper,
curry si cimbru. Curatati morcovul si taiati-l felii mai grosute, ardeii
se taie bucati, carnatul se feliaza, iar usturoiul nu se curata de
coaja, ci se zdrobesc cateii cu latul unui cutit.
Intr-o tava mai inalta puneti pulpa prajita cu tot cu uleiul din tigaie, ceapa rosie
taiata bucati, dovleacul, gutuile, feliile de carnati si de morcov,
ardeii, peperoni, usturoiul, verdeata, acoperiti cu felii de rosie,
turnati vinul si 2 pahare de apa in care ati dizolvat o lingurita de
sare. Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati-o la cuptor la foc
moderat 60 minute. Indepartati folia, intoarceti pulpa pe cealalta
parte, adaugati frunzele de dafin si mai lasati la cuptor 20-30 minute
pana se rumeneste frumos carnea.
Feliati pulpa si asezati-o pe farfurii cu garnitura si sos din tava.
Pofta buna!
 Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui Tn1_7_10
Sus In jos
https://black-games-extreme.forumgratuit.ro

Coq au vin cu curcan, dovleac si gutui

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: .::[Discutii Generale]::. :: [BlaCk.Ro] >> Retete Culinare !-