Suntem Foarte Bucurosi Sa Te Avem Alaturi De Noi Si Privim Increzatori Intr-o Colaborare Excelenta. Echipa BlaCk GaMeS eXtReMe Iti Ureaza Bun Venit Si Iti Doreste Mult Succes In Continuare !

Tort Sacher GMsti

Pentru A Intra Pe Forum Trebuie Mai Intai Sa Te INREGISTREZI !
Suntem Foarte Bucurosi Sa Te Avem Alaturi De Noi Si Privim Increzatori Intr-o Colaborare Excelenta. Echipa BlaCk GaMeS eXtReMe Iti Ureaza Bun Venit Si Iti Doreste Mult Succes In Continuare !

Tort Sacher GMsti

Pentru A Intra Pe Forum Trebuie Mai Intai Sa Te INREGISTREZI !
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.



 
AcasaBlaCk-ZoNeUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Tort Sacher

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
BlaCk cRysSs
Tort Sacher Icon_user_offline
Fondator
BlaCk cRysSs


Rank: Fondator
Country Country : Tort Sacher Romani10
Browser : Tort Sacher Firefo11
Bara warn : Tort Sacher 111010
Sex-ul : masculin
Zodiac : Fecioara
Zodiac chinezesc : Cocos
Mesaje : 852
Puncte Obtinute : 102297
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/05/2011
Varsta : 31
Localizare : Romania, Giurgiu
Tort Sacher Empty
MesajSubiect: Tort Sacher Tort Sacher Icon_minitimeLun 23 Mai - 2:45:30

Avem nevoie de
Forma rotunda (Ø 26 cm):
hartie de copt

Ingrediente
Pentru blat
150 g ciocolata neagra
6 albusuri de ou
160 g margarina sau unt moale
160 g de zahar
1 plic zahar vanilinat de la Dr. Oetker
6 galbenusuri de oua
100 g pesmet

Pentru umplutura
125 g gem de caise Glazura
2 plicuri Glazura de ciocolata de neagra de la Dr. Oetker Aluatul: Ciocolata se topeste la bain-marie la foc mic.

Forma de copt se tapeteaza cu hartie. Cuptorul se preincalzeste la 180 ° C
Cuptor electric: 180 ° C
Cu aer cald: 160 ° C

Albusurile se bat spuma.
Separat cu ajutorul mixerului se bate margarina sau untul.
Treptat
se adauga zaharul si zahar vanilinat si se amesteca pana se formeaza o
masa omogena. Apoi se adauga galbenusurile de ou, ciocolata topita si
pesmetul.

La final, se incorporeaza cu grija albusul de ou.
Turnati aluatul in forma de copt si neteziti. Se introduce in partea de jos a cuptorului si se coace aproximativ 50 minute.

Blatul
se lasa la racit pe un gratar. Dupa ce s-a racit se taie in 2 straturi.
Gemul de caise se intinde peste primul start de blat si apoi se acopera
cu al doilea strat. Se topeste glazura de ciocolata conform
instructiunilor de plic si se galzureaza cu ea tortul.
Sus In jos
https://black-games-extreme.forumgratuit.ro

Tort Sacher

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Tort diplomat
t Tort de cacao
t Tort cu secara si vin rosu
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: .::[Discutii Generale]::. :: [BlaCk.Ro] >> Retete Culinare !-