Rank: Fondator Country : Browser : Bara warn : Sex-ul : Zodiac : Zodiac chinezesc : Mesaje : 852 Puncte Obtinute : 102297 Reputatie : 0 Data de inscriere : 21/05/2011 Varsta : 31 Localizare : Romania, Giurgiu
| Subiect: Andive umplute Lun 23 Mai - 2:48:34 |
|
| Ingrediente 4 andive frumoase , 1 lamiie , 1 ceapa, unt, 200 g carne de porc, 1 ou, patrunjel , pesmet, 1 pahar vin alb, 1 pahar supa de carne, 8 felii subtiri de kaizer afumat , sos de rosii, sare, nucsoara si piper .
Mod de preparare Andivele curatate de frunzele de la exterior, spalate si taiate in doua pe lungime si cu miezul scos se stropesc cu zeama de lamiie si se pudreaza cu sare. Ceapa taiata marunt se caleste in unt cu miezul de andiva . Se amesteca totul cu condimente, cu carnea taiata cubulete mici , patrunjel tocat, ou si un praf de pesmet. Se umplu cu acest amestec andivele, se pun apoi una peste alta , dindu-se forma initiala a unei andive . Se infasoara cu 2 felii de kaizer si se pun intr-un vas uns cu unt , pentru cuptor. Se toarna peste vinul , supa si 1 cescuta sos de rosii . Se sareaza pipereaza si se lasa la cuptor 25 minute. |
|