Rank: Fondator Country : Browser : Bara warn : Sex-ul : Zodiac : Zodiac chinezesc : Mesaje : 852 Puncte Obtinute : 102297 Reputatie : 0 Data de inscriere : 21/05/2011 Varsta : 31 Localizare : Romania, Giurgiu
| Subiect: Descrierea Mea Mier 8 Feb - 12:28:53 |
|
| Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu. Pur si simplu nu stiu ce sa zic ,desi ar fi atât de multe lucruri de spus despre mine. Pai, în primul rând sunt o persoana normala ,cu preocupari normale si care nu poseda absolut nimic iesit din comun. Nu sunt interesant ,nu sunt genul care face subiecte de bârfa, sunt doar eu si nimic mai mult. Sunt perfectionist ,nu îmi place sa fac lucrurile de mântuiala si tin la detalii. Am o memorie extraordinara si tin minte si cele mai neinteresante lucruri, deci daca avem vreun conflict fii sigur ca o sa tin minte si peste 10 ani. Cu toate astea, iert usor. Nu sunt genul de persoana care sa stea prea mult suparat. Eu iert, dar nu uit. Îmi plac chestiile dragute ,îmi plac obiectele mici cu mare încarcatura emotionala. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Sunt vesel în cea mai mare parte a timpului si pot sa spun ca am facut un hobby din a-i face pe ceilalti sa râda. Ma consider o persoana echilibrata, nu îmi plac extremele de niciun fel. Critic mult prea mult. Sunt sincer si daca ma deranjeaza ceva o spun fara nici un fel de retinere. Ador oamenii inteligenti, care au ceva de spus, dar din pacate în ziua de azi rar mai întâlnesti asa ceva. Ador ironiile subtile. Ador felul unor oameni de a privi dintr-o perspectiva amuzanta chiar si lucrurile cele mai serioase. Ador naturaletea si detest tot ce tine de fals. Ador cuvintele mici, simple, cu impact mare. Ador oamenii veseli. Ador ploaia,toamna si zilele putin caldute de primavara, vara. Urasc prostia si oamenii care încearca sa para ceea ce nu sunt. În final pur si simplu am multe gânduri si idei si mi-ar placea sa le exprim în cuvinte. |
|