Suntem Foarte Bucurosi Sa Te Avem Alaturi De Noi Si Privim Increzatori Intr-o Colaborare Excelenta. Echipa BlaCk GaMeS eXtReMe Iti Ureaza Bun Venit Si Iti Doreste Mult Succes In Continuare !

 Tort cu secara si vin rosu GMsti

Pentru A Intra Pe Forum Trebuie Mai Intai Sa Te INREGISTREZI !
Suntem Foarte Bucurosi Sa Te Avem Alaturi De Noi Si Privim Increzatori Intr-o Colaborare Excelenta. Echipa BlaCk GaMeS eXtReMe Iti Ureaza Bun Venit Si Iti Doreste Mult Succes In Continuare !

 Tort cu secara si vin rosu GMsti

Pentru A Intra Pe Forum Trebuie Mai Intai Sa Te INREGISTREZI !
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.



 
AcasaBlaCk-ZoNeUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Distribuiţi|

Tort cu secara si vin rosu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
BlaCk cRysSs
 Tort cu secara si vin rosu Icon_user_offline
Fondator
BlaCk cRysSs


Rank: Fondator
Country Country :  Tort cu secara si vin rosu Romani10
Browser :  Tort cu secara si vin rosu Firefo11
Bara warn :  Tort cu secara si vin rosu 111010
Sex-ul : masculin
Zodiac : Fecioara
Zodiac chinezesc : Cocos
Mesaje : 852
Puncte Obtinute : 102297
Reputatie : 0
Data de inscriere : 21/05/2011
Varsta : 31
Localizare : Romania, Giurgiu
 Tort cu secara si vin rosu Empty
MesajSubiect: Tort cu secara si vin rosu  Tort cu secara si vin rosu Icon_minitimeLun 23 Mai - 2:33:26

Ingrediente
Pentru blat:
• 4 oua
• 150 g zahar
• 1 plic Finesse coaja de lamaie de la Dr. Oetker
• 1 plic zahar vanilat Bourbon de la Dr. Oetker
• 150 ml vin rosu
• 150 g faina de secara
• 1 plic Praf de copt de la Dr. Oetker
• 100 g migdale macinate
Pentru umplutura:
• 100 ml vin rosu
• 100 ml suc de struguri
• 4 linguri zahar pudra
• 1 plic Gelatina de la Dr. Oetker
• 100 ml apa
• 400 ml smantana lichida (32% grasime)
• 2 plicuri Intaritor de frisca de la Dr. Oetker
Pentru decorare:
• fulgi de ciocolata
• cateva bobiţe de strugure date prin zahar

Mai avem nevoie de:
• forma de tort (Ø 26 cm)
• hartie de copt

Mod de preparare
1.
Pentru pregatirea compoziţiei batem cu mixerul ouale, zaharul,
Finesse-ul de lamaie, zaharul vanilat Bourbon si vinul. Adaugam faina cu
praful de copt si migdalele si incorporam cu grija in amestec. Turnam
compoziţia in forma de tort in care am pus hartia pentru copt, nivelam,
introducem in cuptorul preincalzit si coacem aproximtaiv 30 minute.

Cuptorul electric: aproximativ 180°C (preincalzit)
Cuptorul cu aer fierbinte: aproximativ 160°C (preincalzit)
Cuptorul cu gaze: treapta 3 (preincalzit)
Durata de coacere: aproximativ 30 minute

2.
Blatul racit il taiem in doua straturi. 3. Pentru prepararea umpluturii
amestecam vinul cu zaharul. Pregatim gelatina conform instrucţiunilor
de pe ambalaj si adaugam imediat in vin. Batem smantana cu zaharul pudra
si cele 2 plicuri de intaritor de frisca conform instrucțiunilor de pe
ambalaj
si apoi incorporam usor amestecul cu gelatina.
Forma cu
inel se captuseste cu folie de prospetime, se aseaza prima jumatate de
blat, deasupra se toarna 2/3 din crema. Asezam cu grija cea de a doua
jumatate a blatului si ungem cu restul de umplutura. Lasam 2 ore in
frigider.
4. Decoram cu fulgi de ciocolata si bobiţe de strugure.
Sus In jos
https://black-games-extreme.forumgratuit.ro

Tort cu secara si vin rosu

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Subiecte similare

-
t Iti arata ceasul si ora cu rosu
t Tort diplomat
t Tort de cacao
t Tort Sacher
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: .::[Discutii Generale]::. :: [BlaCk.Ro] >> Retete Culinare !-