Rank: Fondator Country : Browser : Bara warn : Sex-ul : Zodiac : Zodiac chinezesc : Mesaje : 852 Puncte Obtinute : 102297 Reputatie : 0 Data de inscriere : 21/05/2011 Varsta : 31 Localizare : Romania, Giurgiu
| Subiect: Tort de cacao Lun 23 Mai - 2:36:53 |
|
| Ingrediente 1 plic Mix pentru 9 torturi 3 linguri Cacao de la Dr. Oetker 2 linguri zahar tos fin 125 g unt sau margarina (la temperatura camerei) 2 oua 80 ml lapte
Pentru decor: 1 plic Glazura solida Duo de la Dr. Oetker
Mod de preparare Mixul pentru 9 torturi, cacaua, zaharul tos, untul (margarina), ouale, laptele se amesteca cu mixerul cateva secunde (pana la omogenizare) la treapta 1 si apoi 3 minute la treapta 3. Compozitia rezultata se pune intr-o forma de copt cu diametrul de 24 cm, unsa si tapetata cu hartie de copt si se coace in partea de mijloc a cuptorului timp de 40 minute.
Cuptor electric 170 º C (preincalzit), cuptor cu aer fierbinte 160 º C (preincalzit), cuptor cu gaz 180 º C (preincalzit).
Dupa racire se glazureaza conform instructiunilor de pe plicul de glazura. |
|